30 september 2008

I´m back!

Hallu,igen! Tänkte skriva ner ett litet inlägg om hur skoldagen har varit.. Började tio över åtta idag,seegt! Hade lite olika lektioner blandannat Engelska,Matte och NO.På lunchrasten cyklade jag snabbt hem och sedan när jag kom tillbaka till skolan köpte jag en chokladboll i "elevcafeet".Sedan såg jag en lapp om att det vart elevrådsfotografering halv tre,och jag representerar elevrådet tsm med Kalle i min klass.

Perfekt! Hade exakt detta på mig idag,som jag hade på elevrådsfotograferingen i femman :O Vikken otur jag har.. Så jag fick ta av mig koftan,så jag iallafall såg någorlunda annorlunda ut än i femman.Stog bredvid en pajas på fotograferingen.Haha.Han hade på sig en svart shorta,en alldeles för liten svart-och-grön-prickig slips och låtsas-tant-glasögon som han sa att han hade hittat i soporna x) Mohaha!

Imorgon är det föräldrardag i skolan.Alla elever i årskurs sex-nio får ta med sig sina föräldrar hela dagen så dem får se hur vi arbetar :O Såklart sa pappa att han skulle komma,det är ju Elsas och pappas lediga dag :( Han kommer att skämma ut mig totalt,jag lovar! Berättar imorgon om hur min "pinsamma dag" var..!

Ciao!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida